Met passie voor het dier


De liefde voor dieren in combinatie met mijn interesse in de geneeskunde hebben ertoe geleid dat ik dierenarts ben geworden. In de loop der jaren heb ik mij steeds verder gespecialiseerd binnen de interne diergeneeskunde en in de chirurgie, om uiteindelijk met name met echografie werkzaam te zijn. Echografie is voor mij een zeer fascinerend vakgebied, dat ons in staat stelt om van binnenuit te kijken naar het wonder van het leven.

Het is mijn passie om mij te verdiepen in interessante medische situaties en het geeft zeer veel voldoening om dieren en mensen verder te kunnen helpen. Ik vind het geweldig dat dieren tegenwoordig bijna net zo'n goede medische zorg kunnen krijgen als de mensen. En ik ben er trots op dat wij als dierenartsen in de diergeneeskunde de mogelijkheid hebben om aan de gezondheid en het welzijn van dieren een bijdrage te kunnen leveren door middel van medische specialismen.

 

Hier mijn Curriculum Vitae

20130928-IMG_1076.JPG
I hope to make people realize how totally helpless animals are, how dependent on us, trusting as a child that we will be kind and take care of their needs.
— James Harriot